Mizo

1. Mizoram Kailawn hi enge ni?
Ans: Mizoram Kailawn chu sumdawnna ngelnghet nei tur a intihsiakna a ni.
2. Khawi ah nge dilna ka thehluh ang?
Ans: Online in www.mizoramkailawn.org ah dilna i thehlut thei a. I vawikhat dilna anih chuan i in register a ngai a. I in register hnuah login na tur leh password i siam anga, chumi hmang chuan dilna i thehlut fel thei ang.
3. Project Proposal ka submit angai em?
Ans: Project Proposal i submit a ngai lo a, dilna form ah zawhna ho bak i chhan a ngai lo.
4. Ruahmanna chauh ka nei a; ka tel thei tho em?
Ans: Aw thei e. Bul i lo tan tawh emaw, ruahmanna chauh ila neih pawhin i tel thei.
5. Dilna hi Mizo tawngin ka thehlut thei em?
Ans: Dilna hi sap tawng chauhin a thehluh theih.
6. MK a tel tur hian Mizorama ka awm kher angai em?
Ans: India khua leh tui kum 18 chin chuan application an thehlut thei a. Application form hi chu khawi hmun atang pawhin i thehlut thei a, online a nih vangin. I lo tel a, top 40 te i inhlang kai anih chuan intihsiak tur leh training tel tura Mizorama i awm angai.

7. Application pakhat aia tam ka thehlut thei em?
Ans: Mi pakhat in application pakhat bak a thehluh theilo a ni.
8. Tunge apply theilo
Ans: Mizoram Kailawn 2017 leh 2018 Top 5 Finalist leh Sawrkar hnathawk nghet ten an apply theilo.